31/3/08

Απάντηση στο βουλγαροκόπανο #1

Κάποιος φίλος μου έστειλε το κατάπτυστο site ενός βουλγαροκόπανου που προωθεί και διαφημίζει τις βλέψεις της χώρας του για την Μακεδονία.


Αναφέρεται στον Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράυερ για να βασίσει τους ισχυρισμούς του ότι η Ελλάδα κατοικείται απο ένα συνοθύλλευμα εθνικών ομάδων και ότι η καθαρότητα της Έλληνικής φυλής στην ουσία δεν υφίσταται.

Κατάρριψη του ανθέλληνος Γερμανο-Εβραίου Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράυερ [1] [2] και της θεωρία του, που δημιούργησε στο "Ιστορία της χερσονήσου της Πελοποννήσου κατά τους Μεσαιωνικούς Χρόνους"

1) Carleton S. Coon, The Races of Europe / The Greeks

"It is inaccurate to say that the modern Greeks are different physically from the ancient Greeks; such a statement is based on an ignorance of the Greek ethnic character.... The Greeks, in short, are a blend of [sub]racial types, of which two are most important: the Atlanto-Mediterranean and the Alpine. Dinaricism here is present, but not all pervading; true Alpines are commoner than complete Dinarics. The Nordic element is weak, as it probably has been since the days of Homer. The racial type to which Socrates belonged [Alpine] is today the most important, while the Atlanto-Mediterranean, prominent in Greece since the Bronze Age, is still a major factor. It is my personal reaction to the living Greeks that their continuity with their ancestors of the ancient world is remarkable, rather than the opposite."

(μετάφραση)
"Είναι ανακριβές να λέμε οτι οι σύγχρονοι Έλληνες διαφέρουν σωματικά από τους Αρχαίους Έλληνες· μια τέτοια δήλωση βασίζεται στην άγνοια του Ελληνικού Εθνικού χαρακτήρα .... Οι Έλληνες, με λίγα λόγια, είναι ένα μίγμα υποφυλετικών τύπων , εκ των οποίων τα δύο πιο σημαντικά είναι: το Ατλαντο-Μεσογειακό και το Αλπικό. Εδώ ο φυλετισμός των Δειναρικών (Dinaricism) υπάρχει μεν αλλά δεν το διαποτίζει δε. Οι αληθινοί Αλπικοί (Alpiners) είναι πιο συνηθισμένοι απο τους πλήρης Δειναρικούς. Το Βόρειο (Nordic) στοιχείο είναι αδύναμο , όπως ίσως έχει από την εποχή του Ομήρου . Ο φυλετικός τύπος στον οποίο ανήκε ο Σωκράτης [Αλπικός] είναι σήμερα ο πιο σημαντικός, ενώ ο Ατλαντο-Μεσογειακός, προεξέχων στην Ελλάδα απο την Εποχή του Χαλκού, εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό παράγοντα. Είναι η προσωπική μου αντίδραση για τους σημερινούς Έλληνες, ότι η συνέχεια τους με τους προγόνους τους από τον αρχαίο κόσμο είναι αξιοσημείωτη, παρά το αντίθετο."


Λοιπόν, άκου βουλγαροκόπανε και ξιπασμένε απατεώνα,

ΕΔΩ είναι ΕΛΛΑΔΑ κι όχι βουλγαρία
και άν έχεις βλέψεις για την Μακεδονία που δεν ήταν και ΠΟΤΕ δεν θα γίνει δικιά σου να τις βγάλεις απο το μικρόνοο μυαλό σου.
Αν παρόλα αυτά, οι ανεπαρκείς ορμόνες σου δεν σου επιτρέπουν να εγκαταλείψεις το ουτοπικό σου σχέδιο και θες να κάνεις το μπάνιο σου στις παραλίες του Αιγαίου, Έλα.
Έλα να φας τις σφαλιάρες σου όπως τις έφαγαν και κάποιοι άλλοι απο την Ανατολή και όπως τις έφαγαν και οι παππούδες σου στους Βαλκανικούς πολέμους.

Άν νομίζεις ότι η Ελλάδα δεν έχει πια ήρωες και πολεμιστές παρά καλοθρεμμένα μαμμόθρεφτα που καλοβολεύονται και ξεπουλούν τα πάντα για την καλοπέραση τους, ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.

Αν σας βαστάει ελάτε βούλγαροι!!

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: